Blog

Te miért kezdtél el vállalkozni?

Nyilván fontos a pénz, de úgy gondolom, hogy egy vállalkozás elindítása és építése ennél jóval mélyebb motivációt igényel. Folyamatos nehézségekkel jár, de pont emiatt, nagyon jó önismereti út lehet.

virtuális asszisztens kiválasztása

Hogyan válassz virtuális asszisztenst?

A rosszul kiválasztott asszisztens sokkal több pénzt, időt, energiát emészt fel, mint amennyi hasznát veszed a munkájának. Hogyan tudod hatékonyan megtalálni a számodra megfelelő virtuális asszisztenst?

online_asszisztencia_koltsegek

"Titkárnő 3.000 Ft-os óradíjért?"

Többször láttam már ezt a megjegyzést online asszisztensek hirdetései alatt. Ezt rögtön a matek szokta követni: 3.000 Ft x 168 óra… “félmillió forint adatrögzítésért?” Nem. Elmondom, miért.

Hogyan dolgozom

Így dolgozom online vállalkozástámogatóként

A VAM (Virtuális Asszisztensek Magyarországon) 2017 óta készít felméréseket a virtuális asszisztens piac hazai helyzetéről. Legutóbbi kérdőívüket én is kitöltöttem, íme a válaszaim - avagy így dolgozom én.

"Nálam jobban úgysem csinálja meg senki"

Vállalkozóként nem csoda, ha nehezen adod ki a kezedből a feladatokat. Hiszen hol találnál még egy embert, aki ugyanolyan vállalkozói szemlélettel tekint a cég ügyeire, előrehaladására, sikereire, mint Te?

Ki az a virtuális asszisztens? Mivel foglalkozom?

"Az én személyes receptem: munkamánia + folyamatos tanulni akarás. Virtuális asszisztensként ráadásul több különböző szakterület működésére is betekintést nyerhetek, ami nagyon izgalmas.."